פורום האמנים של אור יהודה והסביבה יצא לדרך

הפורום בהובלת המחלקה לעסקים בעירייה חידש את פעילותו עם 22 חברים, ותיקים וחדשים, שייצרו תכניות משותפות עם גופים עסקיים להרחבת מעגל שוחרי האמנות

תמונת הכתבה

בשבוע שעבר נפתח מחדש פורום האמנים של אור יהודה והסביבה בהובלת המחלקה לעסקים בעיריית אור יהודה. לאחר שבשנה שעברה הופסקה הפעילות בשיאה בעקבות משבר הקורונה, החליטה העירייה לחדשו, כאשר 22 חברי הפורום, ותיקים וחדשים, הגיעו נרגשים ומלאים בחדוות האמנות והיצירה למפגש הראשון, בו לקח חלק גם המשנה לראש העיר, עופר בוזי.

פורום אמנים

את המפגשים שיתקיימו אחת לשבועיים במהלך השנה הקרובה תארח השנה חברת ריג'ס אור יהודה, כשבמהלך השנה הקרובה שהפורום מתכנס תתבצע יצירה של תכניות משותפות עם גופים עסקיים להרחבת מעגל שוחרי האמנות. כמו כן, תתבצע בנייה של סיפור ייחודי של יצירת האמנות האישית של כל משתתף. חברי הפורום ירכשו ארגז כלים מקצועי לניהול מעגל הלקוחות וכן יקדמו מיזמי אומנות ותערוכות.

פורים אומנים