אליאור תורג'מן מונה למנהל היחידה לקידום נוער בעיריית אור יהודה

תורג'מן (37), בעל תואר ראשון ושני בחינוך, יחליף בתפקיד את אורית רזפורקר שסיימה לאחרונה את תפקידה, ומציין: "רואה אתגר משמעותי בליווי של בני נוער מדהימים שלא מצאו את מקומם במסגרות הלימוד הרגילות"

תמונת הכתבה

אליאור תורג'מן מונה בשבוע שעבר לתפקיד מנהל היחידה לקידום נוער בעיריית אור יהודה. תורג'מן (37) הוא בעל תואר ראשון ושני בחינוך ובתפקידו האחרון שימש כמנהל בית פרידמן להצלחה ומנהיגות ברמת גן. תורג'מן יחליף בתפקיד את אורית רזפורקר שסיימה לאחרונה את תפקידה.

אליאור תורג'מן

היחידה לקידום נוער הפועלת באמצעות אגף החינוך בעירייה מספקת מענים ייחודיים חינוכיים וטיפוליים לבני נוער בגילאי 13-18 שנשרו ממערכת החינוך הפורמאלית ובני נוער שנמצאים במצבי סיכון ו/או שנמצאים בסכנת נשירה.

"אני שמח ומתרגש להתחיל תפקיד כל כך משמעותי באור יהודה, ורואה אתגר משמעותי בליווי של בני נוער מדהימים שלא מצאו את מקומם במסגרות הלימוד הרגילות, באמצעות תקשורת פתוחה, אכפתיות ואמונה בבני הנוער", ציין אליאור תורג'מן לאחר מינויו. "אני מודה על האמון שניתן בי ומאמין שיחד עם הצוות המקצועי והמסור של היחידה נעניק לבני הנוער את המענים הדרושים להם להצלחה בחיים".