בזכות שת"פ עם "גשרים של שלום": תרומות של מזון וציוד למשפחות באור יהודה

שיתוף פעולה חדש של העירייה עם הארגון ייצר בקרוב סיוע משמעותי עבור תושבי העיר שזקוקים לסיוע. נבחנת האפשרות להוסיף סיוע גם ברכישת מוצרי חשמל בסיסיים לבית. ראש העיר, ליאת שוחט: "שמחים על כל סיוע שיתקבל לטובת תושבי העיר שזקוקים לכך"

תמונת הכתבה

שיתוף פעולה חדש של עיריית אור יהודה עם הארגון הבינלאומי "גשרים של שלום" ייצר סיוע משמעותי עבור תושבי אור יהודה שזקוקים לסיוע, כל זאת באמצעות תרומות שהעירייה מגייסת. במסגרת חבילת הסיוע שהעירייה תקבל עבור משפחות אלו, הן יקבלו חבילות מזון חודשיות הכוללות חומרי גלם בסיסיים כדי להקל על משפחות שזקוקות לכך. כמו כן, נבחנת יחד עם העמותה האפשרות לסייע גם ברכישת מוצרי חשמל בסיסיים לבית.

שיתוף פעולה עם גשרים של שלום

בנוסף, הצוות המשותף ללשכת ראש העיר בראשות יועץ ראש העיר, יואל לוי יחד עם אנשי הארגון בוחנים אפשרות שתתממש בשנת הלימודים הבאה לקבל תרומות של ילקוטים וציוד לתלמידי כיתות א'. שיתוף הפעולה נוצר כחלק מפגישה שהתקיימה עם אנשי הארגון בתיווך איש העסקים דניאל בר-און המסייע לפעילות העמותה בישראל.

שיתוף פעולה עם

ראש העיר, ליאת שוחט, מברכת על שיתוף הפעולה ומציינת: "מדהים לראות את האהדה והרצון להעניק סיוע מארגון כה גדול. החיבור האישי והחום שמאפיין את תושבי העיר יצרו חיבור מיידי. ארגון 'גשרים של שלום' מעוניין להראות את תמיכתו על ידי תרומת מזון וציוד נוסף ואנו שמחים על כל סיוע שיתקבל לטובת תושבי העיר שזקוקים לכך".

שיתוף פעולה עם גשרים של שלום