הדיירים הראשונים נכנסו - שכונת בית בפארק באור יהודה החלה להתאכלס

מיטל ולירון סעאת הם מהדיירים הראשונים שנכנסו להתגורר בשכונה שתכלול כ-3,000 יחידות דיור, וזכו לקבל עוגה חגיגית לאור האירוע המרגש. כל משפחה שתיכנס לשכונה תקבל ערכה מהעירייה. ראש העיר, ליאת שוחט: "הרגע שעליו עבדנו כל כך קשה הגיע. נקבל את המשפחות החדשות בזרוע

תמונת הכתבה

שכונת בית בפארק באור יהודה החלה להתאכלס בשבוע שעבר, כל זאת שלוש שנים וחצי לאחר הסכם הגג שחתמה העירייה. הדיירים הראשונים שיתגוררו בשכונה קיבלו את מפתחות בתיהם ופגשו את ראש העיר, ליאת שוחט. כידוע, בשכונת בית בפארק יתגוררו בסופו של תהליך האכלוס כ-3,000 משפחות חדשות.

ראש העיר, ליאת שוחט הגיעה לברך את התושבים החדשים של בית בפארק

אחד הזוגות הראשונים הם מיטל ולירון סעאת. שוחט העניקה להם עוגה חגיגית לאור תחילת האכלוס של השכונה וכן שקית שבה ערכה שתקבל כל משפחה שנכנסת לגור בשכונה. השקית מכילה בין השאר מתנה חמסה מטעם העירייה, חוברת מידע מקיפה, מפת העיר, בקבוק ממותג של מי שיקמה וחוברת צביעה לילדים.

הדיירים הראשונים נכנסו - שכונת בית בפארק באור יהודה החלה להתאכלס

שוחט מציינת: "הרגע הזה שעליו עבדנו כל כך קשה הגיע ואין יותר מרגש מאשר לראות את המשפחות נכנסות להתגורר בשכונה. בית בפארק היא שכונת דגל בגוש דן ואנו נעשה הכול כדי שהמשפחות הרבות שיגיעו אליה ירגישו בבית מהיום הראשון. בהזדמנות הזו אני רוצה להודות למנהלת הסכם הגג בראשות גלעד אורן שמקבלת את פני התושבים".

כידוע, עוד בטרם אכלוסה של השכונה, דאגה העירייה לפתוח את מוסדות החינוך בעיר - בית ספר יצחק נבון וארבעה גני ילדים בצפון השכונה. במקביל, מקדמת העירייה את הקמת יתר מוסדות הציבור וכן השטחים הציבוריים הפתוחים, כל זאת בהתאם לקצב התקדמות האכלוס.