העירייה חנכה מרכז מידע לתושב בנושא התחדשות עירונית

המרכז ברחוב הל"ה בשכונת סחל"ב יאפשר מפגשים של אנשי העירייה עם תושבים שיקבלו מידע וישתתפו בסדנאות בנושא התחדשות עירונית. ראש העיר, ליאת שוחט: "המקום הזה יהפוך לבית עבור התושבים ויאפשר הנגשת מידע בצורה קלה ויעילה"

מרכז המידע לתושב בנושא התחדשות עירונית נחנך בשבוע שעבר ברחוב הל"ה בעיר בשכונת סחל"ב. המרכז, בו פועלים עובדים קהילתיים מטעם מחלקת משאבי קהילה באגף שח"ק, יועצות חברתיות וכן מינהלת ההתחדשות העירונית באגף ההנדסה, מאפשר מפגשים בלתי אמצעיים של אנשי העירייה עם תושבים שמעוניינים לקבל מידע בנושא התקדמות תוכניות וכן להשתתף בסדנאות והדרכות שמתקיימות במקום. בטקס חנוכת המקום השתתפו ראש העיר, ליאת שוחט, סגנה ויו"ר ועדת המשנה לתכנון ובנייה, עופר בוזי, וחבר מועצת העיר הממונה על אגף שח"ק, אברהם בורוכוב.

העירייה חנכה מרכז מידע לתושב בנושא התחדשות עירונית

שוחט ציינה: "לא פעם נדרש מאיתנו כעירייה לתווך את המידע המורכב לתושבים, והמקום שאנו חונכים כעת יאפשר לנו לקיים פגישות עמם. לא בכדי מיקמנו את מרכז המידע במרכזה של שכונת סחל"ב מכיוון שאני בטוחה שהמקום הזה יהפוך לבית עבור התושבים בשכונות הדרומיות בפרט ובשכונות הוותיקות של העיר בכלל. העירייה מקדמת פרויקטים רבים של התחדשות עירונית ואנו שמים דגש בנושא על הפן החברתי כדי לדאוג לכך שהתושבים ילוו על ידי יועצים חברתיים שיידעו להנגיש עבורם את המידע".

העירייה חנכה מרכז מידע לתושב בנושא התחדשות עירונית

לפרטים נוספים ולתיאום פגישה יש ליצור קשר עם מינהלת ההתחדשות העירונית - 073-3388450.