לשכת ראש העיר ומחלקות בעירייה עברו למשכן חדש

תחת קורת גג אחת יושבות כעת מחלקות רבות, ביניהן הלשכה, אגף ההנדסה, המחלקה לעסקים, מנהלת הסכם הגג ויחידות נוספות, כל זאת ברח' יוני נתניהו 4. אגף ההכנסות יעבור בעוד מספר חודשים אל רחבת העירייה. ראש העיר, ליאת שוחט: "יש חשיבות רבה לכך שהרבה יחידות מרוכזות תחת

לשכת ראש העיר ומחלקות רבות בעירייה עברו למשכן חדש באיזור התעשייה הדרומי במקום המבנה הישן שבו שכנה העירייה בשנים האחרונות בעורפו של הקניון. העירייה שכרה שתי קומות במבנה ברחוב יוני נתניהו 4 לאור הגידול בפעילות העירייה וגיוס בעלי תפקידים מקצועיים ביחידות העירייה השונות.

אחת הבעיות המשמעותיות שמהן סבלה העירייה היא הפיזור של מחלקות רבות בין מבנים רבים בעיר. בהתאם לשינוי, במבנה החדש שוכנות כעת יחידות רבות תחת קורת גג אחת, צעד שמאפשר לקבל את השירות במקום אחד.

בקומה הראשונה במבנה שוכנים כעת אגף ההנדסה, החברה הכלכלית, מנהלת הסכם הגג, המחלקה לעסקים ואגף תרבות ואירועים. בקומה השנייה שוכנים לשכת ראש העיר, לשכת מנכ"ל, הגזברות, משאבי אנוש, המחלקה המשפטית והדוברות.

המשכן החדש של רבות ממחלקות העיריה, ברחוב יוני נתניהו 4

המקום שפינתה לשכת ראש העיר בקניון משופץ בימים אלו, ובהתאם לכך יועברו אליו בעוד מספר חודשים אגף ההכנסות, אגף הביטחון, מבקר העירייה, מחלקת החנייה ושלוחת משרד הפנים והתובעת העירונית - כל אלו שירותים שנחוצים מאוד לתושבים במקום נגיש ובמרכז העיר. זו הזדמנות להזכיר כי בימים אלו מתקיים שיפוץ של בניין העירייה הוותיק שבו שוכנים אגף החינוך והאגף לשירותים חברתיים וקהילתיים.

צעדים אלו יאפשרו להעביר את השירות הפסיכולוגי החינוכי שמוקם עד היום בפאתי העיר אל המקום שיתפנה ברחוב לו סקלאר שבו שכן אגף ההכנסות. במקביל, היחידה להתמכרויות עברה אף היא אל רחבת העירייה יחד עם יחידות נוספות של אגף שח"ק.

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "אנו עובדים על הקמת מבנה עירייה אחוד וחדש משלנו, אך זה פרויקט שייקח זמן רב ולא ניתן להמתין עד לסיום התכניות. חשוב לי שתושבי העיר יקבלו את השירות הטוב ביותר ובמקומות שיכבדו אותם ויעניקו להם את תשומת הלב הראויה ביותר. יש חשיבות רבה לכך שהרבה מאוד יחידות מרוכזות תחת קורת גג אחת כדי למנוע כמה שיותר טרטורים של התושב ממקום למקום ואני מברכת על הצעד הזה".