מהדקים את היחסים: רון חולדאי ביקר את ליאת שוחט באור יהודה

ראש עיריית תל אביב-יפו הגיע לסיור בן 3 שעות כדי לקדם שיתופי פעולה בין שתי הרשויות ולדון בנושאי עיר חכמה, פיתוח ותחבורה. בין השאר ביקר חולדאי בבית בפארק וב-opark

תמונת הכתבה

ראש עיריית תל אביב-יפו, רון חולדאי, ביקר בשבוע שעבר באור יהודה את מקבילתו, ליאת שוחט, ביקור שנמשך כ-3 שעות ונועד לקדם שיתופי פעולה בין שתי הרשויות ולשפר את הקשר והדיאלוג עם השכנה הגדולה ממערב. הביקור התקיים בדרג ראשי עיר ועוזרים בלבד ובמהלכו דנו הצדדים כיצד לאמץ נקודת מבט משותפת על מספר נושאים אזוריים הרלוונטיים למטרופולין כולו.

בין השאר ביקר חולדאי בבית בפארק וב-opark

בפגישה הוצגו בפני חולדאי תכניות הפיתוח העתידיות של אור יהודה, ממשקים עם פרויקטים איזוריים, שכונות חדשות וסוגיות תחבורה שונות. כמו כן, הציגה שוחט את פרויקט עיר חכמה שבוצע בזמן קצר, יחסית לערים אחרות, תוך שימת דגש על אימוץ טכנולוגיות חדשות וגמישות ביישום פרויקטים.

לאחר הפגישה בלשכת ראש העיר, יצאו חולדאי ושוחט לסיור התרשמות שהחל בתצפית לכיוון נתב"ג ואיזור התעשיה העתידי הצמוד אליו Opark. לאחר מכן, המשיכו ראשי העיר לשכונת בית בפארק שמוקמת ומאוכלסת בימים אלו כדי לעמוד על התהליך הייחודי של הקמת מוסדות חינוך טרם אכלוס השכונה, עוד צעד שנחשב ייחודי וחדשני בניהול עיר.

לבסוף נערך ביקור בחברת My Heritage הבינלאומית שהמטה שלה ממוקם באור יהודה. מנכ"ל החברה הציג בפני שני ראשי העיר את החידושים האחרונים בתחום המיפוי הגנטי והועלו רעיונות לשיתוף פעולה בכמה נושאים.