יחד עם איציק הליצן - עשרות תלמידים חוסנו בבתי הספר באור יהודה

העירייה גייסה את הליצן כדי להפיג את החששות בקרב התלמידים שהתחסנו בבתי הספר. עוד לפני המבצע, התקיים מפגש זום עם ד"ר ליאור הכט-שגיא ממטה ההסברה של משרד הבריאות. ראש העיר, ליאת שוחט: "המפתח לניצחון על המגיפה הוא החיסונים"

תמונת הכתבה

העירייה גייסה את הליצן כדי להפיג את החששות בקרב התלמידים שהתחסנו בבתי הספר

מבצע החיסונים בבתי הספר באור יהודה יצא בשבוע שעבר לדרך כאשר עמדות חיסונים מיוחדות נפתחו בבתי הספר סביונים, שיזף ואהוד מנור. גם השבוע מתקיימים ימי חיסונים בבתי ספר נוספים בעיר. מי שגויס להפיג את המתח בקרב המתחסנים הצעירים הוא איציק הליצן, שבדרכו המיוחדת שעשע את התלמידים, עשה להם קסמים, הצחיק אותם וגרם להם להגיע לרגע החיסון שלווים הרבה יותר.

ראש העיר, ליאת שוחט: "המפתח לניצחון על המגיפה הוא החיסונים"

השבוע התקיים יום התחסנות מיוחד בקהילה שבמסגרתו חוסנו עשרות מבוגרים וילדים גם כן כנגד נגיף הקורונה. קדם לכל מהלך ההתחסנות מפגש זום שהובילה העירייה עם ד"ר ליאור הכט-שגיא ממטה ההסברה של משרד הבריאות. את המפגש הנחה דובר העירייה, אורן קורנפלד, שהציג בפני ד"ר הכט עשרות שאלות שעולות מטעם הורים שחוששים לחסן את ילדיהם. באמצעות מפגש הזום הוסרו לא מעט חששות שהצטברו אצל ההורים.

מבצע החיסונים בבתי הספר באור יהודה יצא בשבוע שעבר לדרך

במקביל, העירייה ממשיכה לקדם את נושא בדיקות הקורונה, כאשר החל מהשבוע שעבר באמצעות אגף הביטחון ובשיתוף פיקוד העורף מדי יום מתקיים יום בדיקות לכל קופות החולים עבור כל תושבי העיר והסביבה.

מי שגויס להפיג את המתח בקרב המתחסנים הצעירים הוא איציק הליצן

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "המפתח לניצחון על המגיפה הוא החיסונים ולכן אנחנו שמים על כך דגש ורותמים את כל הגורמים כדי לחסן כמה שיותר תושבים. אנו נמצאים בתחילת הגל החמישי וחשוב לי שתושבי העיר יקבלו את המענה הנרחב והמקיף ביותר הן מבחינת חיסונים והן מבדיקת בדיקות. ההחלטה להביא את איציק הליצן לבתי הספר כדי להפיג את החששות הוכיחה את עצמה ואכן התלמידים הרגישו הרבה יותר רגועים לקראת החיסון".

בדרכו המיוחדת שעשע איציק הליצן את התלמידים