אריאל שבתאי נבחר ליו"ר מועצת הנוער העירונית באורי הודה

במסגרת הבחירות, כל המתמודדים הציגו את מועמדותם. הסגן הנבחר הוא שליו נחום. גם בעלי תפקידים נוספים נבחרו: "נעשה הכול למען הנוער באור יהודה ולקידומו"

תמונת הכתבה

אריאל שבתאי, תלמיד כיתה י"ב בתיכון יובלים, נבחר לתפקיד יושב ראש מועצת הנוער העירונית באור יהודה - כך עולה מהליך הבחירות שהתקיים בשבוע שעבר למזכירות המועצה הפועלת באמצעות מחלקת הנוער ב"נפגשים". במסגרת הבחירות, כל המתמודדים עמדו מול המועצה ונאמו ולאחר מכן הנציגי הצביעו בקלפי ובחרו את המזכירות שתוביל בשנה הקרובה את מועצת הנוער.

"נעשה הכול למען הנוער באור יהודה ולקידומו"

פרט לשבתאי, נבחרו בעלי תפקידים נוספים. שליו נחום, תלמיד כיתה ח' בחטיבת ביניים יובלים המייצג את מרכז הנוער דוקטור, נבחר לסגן יו"ר המועצה. ירין מנלאוי, תלמיד כיתה י"א בתיכון יובלים ומייצג את איגי, נבחר למזכ"ל. הדוברת החדשה היא שירי חדד, תלמידת כיתה י"א המצייצגת את תיכון ברנקו וייס. יו"ר נו"ק הוא אורי בן יעקב, תלמיד כיתה ז' בתיכון יעדים המייצג את בני עקיבא.

אריאל שבתאי נבחר ליו"ר מועצת הנוער העירונית באורי הודה

מבקרת המועצה היא מאיה שרעבי, תלמידת כיתה י' המייצגת את הצופים. נציגי המחוז הם שאולי טרשי, שילה מוסן, אריאל סיאנוב, שירי חדד ושליו נחום. ועדת הבחירות כללה את ליהיא משיח, היו"ר היוצאת, רן ושדי ושיאלי דוד, הדובר היוצא, שהחלו בהכנות לפני כחודש וניהלו את הבחירות כך שיהיו אנונימיות, דיסקרטיות ודמוקרטיות.

במסגרת הבחירות, כל המתמודדים הציגו את מועמדותם

ראש העיר, ליאת שוחט, בירכה טלפונית את יו"ר המועצה אריאל שבתאי וסגנו שליו נחום, שהכריזו: "תודה רבה לכולם על הבחירה בנו. אנו נעשה הכל למען הנוער באור יהודה ולקידומו. בהזדמנות הזו אנו רוצים להודות ליו"ר ולמזכירות היוצאת על שנה נפלאה ונאחל למזכירות הנכנסת המון בהצלחה".

פרט לשבתאי, נבחרו בעלי תפקידים נוספים