אור יהודה זוכרת את סמ"ר יסמאו ילאו ושיחקה לזכרו

במלאת 16 שנים לנפילתו במלחמת לבנון השנייה של יסמאו, תושב העיר, קיימה העירייה באמצעות מחלקת הנוער טקס לזכרו שכלל גם משחק כדורגל בהשתתפות חבריו ובני משפחתו. ראש העיר, ליאת שוחט, פנתה למשפחה ואמרה: "אין לי ספק שיסמאו היה רוצה לראות אתכם מחייכים וממשיכים בחיי

עיריית אור יהודה קיימה בשבוע שעבר אירוע מרגש לזכרו של סמ"ר יסמאו ילאו ז"ל, תושב העיר שנהרג במלחמת לבנון השנייה, לציון 16 שנים לנפילתו. האירוע התקיים באמצעות מחלקת הנוער ב"נפגשים" יחד עם "אימהות למען עומריקי", כל זאת בהשתתפות בני המשפחה של יסמאו, אזמרה וגארי, שלקחו חלק באירוע המרגש שהביא את סיפורו היוצא דופן של יסמאו שנפל בקרב בדרום לבנון שמונה ימים אחרי שגויס למילואים. הוא היה בן 23 בנופלו.

במהלך האירוע שהתקיים בגן התשעה נשאו דברים ראש העיר, ליאת שוחט, חבר מועצת העיר אבטמו אייאיו, ובני המשפחה. במסגרת האירוע, הוצגה תערוכת צילומים שסיפרה את סיפור חייו ונפילתו, ולאחר מכן חבריו ובני משפחתו קיימו משחק כדורגל לזכרו. האירוע התקיים בשיתוף הרשות לביטחון קהילתי באגף החינוך. זה המקום לציין שלאחרונה חנכה העירייה מועדון נוער לזכרו.

חבריו ובני משפחתו קיימו משחק כדורגל לזכרו

ראש העיר, ליאת שוחט, ציינה באירוע המרגש: "המשפחה היקרה, אזמרה וגארי - אני מביטה בכם ורואה את העצב בעיניים שלכם. אין מילים שיכולות לנחם, אין מעשים שיכולים להחזיר את הבן היקר והאהוב כל כך. אי אפשר שלא לדמיין מה היה קורה אילו. מתסכל מאוד לחשוב מה יסמאו היה עושה היום אילו היה חי. אני רק יכולה לנחש שאם הוא היה איתנו, הוא בוודאי היה מתנדב אצלנו באחד מארגוני ההתנדבות. אפשר רק לנחש איך היה דואג למשפחה שלו שאוהבת אותו כל כך. איך היה מוקף בחברים ונהנה לבלות איתם זמן איכות. אבל היום הזה אני רוצה בעיקר לאחל לכם, בני המשפחה היקרים, בריאות איתנה וכמה שיותר רגעים מאושרים. אין לי ספק שזה מה שיסמאו היה מאחל לכם. אין לי ספק שהוא היה רוצה לראות אתכם מחייכים וממשיכים בחייכם. זו בוודאי הייתה צוואתו".