עיריית אור יהודה שיפצה שלושה מעונות יום בהיקף כולל של למעלה ממיליון שקלים

שלושה מעונות יום לגילאי לידה עד 3, הפועלים באמצעות "נפגשים", שופצו לאחרונה ברחבי העיר בהתאם לתקני הבטיחות המחמירים. ראש העיר, ליאת שוחט: "שמים דגש על בטיחות ילדינו"

שלושה מעונות יום הפועלים תחת "נפגשים" מרכזים קהילתיים שופצו והותאמו לתקני הבטיחות המחמירים על ידי עיריית אור יהודה. העירייה נעזרה ביועץ בטיחות מוסמך שביצע סקר בטיחות במעון ענבל, מעון רבין ומעון אניטה, ויצאה לדרך עם העבודות. את הפרויקט הובילה מחלקת תחזוקת מוסדות חינוך וציבור בראשות טוני אדיב.

במעון אניטה הוחלף הריצוף בחצר, הותקנו הצללות, הוחלף הדשא הסינטטי, הוחלפו השערים והגדרות בהתאם לתקנים וכן הותקנה גדר הפרדה בין המעון לשכנים. בנוסף, בוצע חידוש לארגזי החול ומילוי חול תקני, הותקנו כיסויים לארגזי החול למניעת כניסת בעלי חיים לתוכם, בוצעו החלפת פרקט והחלפת מטבחים, הקירות עברו צביעה, המזגנים חודשו, והותקנו אינטרקום וקודן לשער הכניסה.

במעון ענבל ובמעון רבין הוחלף הדשא הסינטטי, הוחלפו הגדרות והשערים, הותקנה מערכת אינטרקום וקודן, הוחלפו ארגזי החול לחול תקני והותקנו כיסויים לארגזי החול. לאור ההצלחה של הפרויקט, הוחלט בעירייה להמשיך את המגמה ולשדרג את אמצעי הבטיחות במעונות יום נוספים.

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "אנו מבצעים עבודות שדרוג ושיפוץ בכל מוסדות החינוך הפועלים בעיר ונכנסים לעבודות עומק גם במעונות היום המופעלים על ידי נפגשים. חשוב לנו לשים את הסטנדרט הגבוה ביותר בהיבט הבטיחות ולשדרג את הנראות של המבנים כדי שהפעוטות שנכנסים בשעריו ייהנו מסביבה איכותית וטובה".

שיפוץ מעונות יום5.jfif

שיפוץ מעונות יום4.jfif