יו"ר הוועדה המחוזית הציגה באור יהודה את תכניות התחבורה האיזוריות

אדר' דניאלה פוסק התארחה בעיר יחד עם מתכננת המחוז הנכנסת, אדר' חווה ארליך, והציגה בפני ראש העיר ליאת שוחט וחברי המועצה את מסמך המדיניות לפיתוח עירוני בסביבת צירי מערכת תחבורה עתירת נוסעים. בין השאר עתיד לעבור בעיר קו מטרו שיחבר בין הרצליה לבת ים

נציגי הוועדה המחוזית תל אביב ובראשם אדר' דניאלה פוסק, יושבת ראש הוועדה, התארחה השבוע באור יהודה למפגש ייחודי עם ראש העיר, ליאת שוחט, חברי מועצת העיר והצוות המקצועי במחלקת ההנדסה בעירייה בראשות המהנדסת אדר' ליאת בן אבו. יחד עם פוסק הגיעה גם אדר' חווה ארליך, מתכננת המחוז הנכנסת.

במפגש הציגה פוסק את מסמך המדיניות לפיתוח עירוני בסביבת צירי מתע"ן (מערכת תחבורה עתירת נוסעים) שהוכן בוועדה המחוזית. עיקרי המסמך נוגעים לפיתוח מואץ ומותאם לאורכם של צירי מתע"ן ברחבי מחוז תל אביב, כמו גם באור יהודה. במסגרת התכניות, עתיד לעבור באור יהודה קו מטרו שיחבר בין הרצליה לבת ים, כאשר באמצעותו אור יהודה תחובר למטרופולין, צעד שיאפשר נגישות מקסימלית מכל מקום לכל מקום. המטרו מצטרף לקו הסגול של הרכבת הקלה שיעבור על כביש 461 ויחבר בין תל אביב ליישובי בקעת אונו.

מפגש זה, בו הוצגה מדיניות הוועדה המחוזית לנבחרי הציבור, מאפשר המשך שיתוף פעולה מוצלח בין חברי מועצת העיר והגורמים המקצועיים במחלקת ההנדסה לבין הוועדה המחוזית. שיתוף פעולה זה הינו חשוב ביותר להמשך קידום תכניות איכותיות ומוצלחות עבור תושבי העיר.